Klubbmesterskapet 2019

av donrexo, Thursday, September 5, 2019

Lørdag 14. september 2019 braker det løs i Flaktveitparken, når vi kjører i gang årets klubbmesterskap. Kan fjorårets vinner, Øyvind Haugland, fortsette triumfen eller blir han overkjørt av noen av de nye kometerne på Flaktveit?

Hullene har blitt gått gjennom av et team dugnadsvillige medlemmer, som har stellet, klippet og finpusset så banen fremstår fra sin beste side.


Det blir forhåpentlig litt flere folk i parken på neste lørdag. Foto: Øystein Mongstad

Ønsker du å bli med å spille?

Det er ikke for sent å melde seg inn i klubben, så du rekker mesterskapet. Du melder deg inn ved å klikke på "log inn"-knappen i toppen av skjermen her og klikker på "bli medlem". Når kontoen din er godkjent, blir du medlem. Det koster 200kr per år, men til gjengjeld får du en flott disk i velkomstgave.

Vi gleder oss til å se hvem som løfter trofeet i år!

Siste i Nyheter
Velkommen til Flaktveit Frisbeegolf
Flaktveit frisbeegolfklubb er en inkluderende klubb for alle.
Utlån og salg av discer
Ingen beskrivelse
Klubbmesterskapet 2019 - Resultater
I stormende kulde og pøsende regn, kjempet deltakene seg gjennom Flaktveit sin diskgolf-bane. En deltaker kunne heve trofeet.

flaktveitfrisbee.no bruker cookies.

Bergen, 7. mai 2018

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernseklæring