Velkommen til Flaktveit Frisbeegolf

av Thomas Regin, Saturday, January 13, 2018

 

På disse sidene, kan du få et innblikk i hva som rører seg på frisbeefronten på Flaktveit i Bergen.

UKESGOLF
Hver torsdag i sommerhalvåret spiller vi ukes golf kl. 18. Alle er velkommen. Det er mulig å låne disker og det spiller ingen rolle om du aldri har prøvd å kaste frisbee før. I vinterhalvåret spiller vi sønsdagsgolf hver søndag kl. 12. Også her er alle velkommen. :-)

Her finner du oss:

ANNET
Hjemmesiden er fremdeles under utvikling. Derfor kan det være lenker som peker på ingenting og andre småfeil her og der. Vi jobber på saken. Ønsker du å ta direkte kontakt til oss på e-post, kan du skrive til Eirik Nybakken.

Siste i Nyheter
Utlån og salg av discer
Ingen beskrivelse
Klubbmesterskapet 2019
Lørdag 14. september blir det klubbmesterkap for medlemmer i FFGK. Hullene har blitt klargjort av flinke, dugnadsvillige alver og alt er klappet og klart for kampen om trofeet.
Klubbmesterskapet 2019 - Resultater
I stormende kulde og pøsende regn, kjempet deltakene seg gjennom Flaktveit sin diskgolf-bane. En deltaker kunne heve trofeet.

flaktveitfrisbee.no bruker cookies.

Bergen, 7. mai 2018

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernseklæring